Nieuwsoverzicht
Nieuws
Edukans in Do Good campagne van de Postcode Loterij

Edukans in Do Good campagne van de Postcode Loterij

Edukans hoort sinds 2014 bij de goede doelen die samenwerken met de Nationale Postcode Loterij. De Postcode Loterij steunt maar liefst 146 goede doelen en draagt zo bij aan een groene en rechtvaardige wereld. In augustus en september krijgt het werk van verschillende goede doelen aandacht via social media. Edukans werd op 21 september in de spotlights gezet met een gave video die je hier kunt terugkijken!

Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kan Edukans de kwaliteit van het onderwijs in Ethiopië, Kenia, Malawi en Oeganda enorm verbeteren. Met trots delen we onderstaande video, waarin je ziet hoe we levens van kinderen en jongeren veranderen met onze missie. Samen gaan we voor een betere toekomst! Want onderwijs is de kans van je leven. Deelnemers van de Postcode Loterij: bedankt voor jullie cruciale steun!

Bezoek Planet Postcode

Edukans is meerjarige partner van de Postcode Loterij en ontvangt elk jaar een steunbedrag van € 500.000. Ook ontvingen wij twee geweldige extra bijdragen om bijzondere projecten mogelijk te maken.

Meer weten?

Verder lezen